Creare Magazin online

Cu o experiență de peste 17 ani, echipa noastră a realizat peste 1100 de magazine online, numeroase site-uri de prezentare și soluții online, contribuind la activitatea a peste 1700 de companii și organizații.

Pagina multimedia a produsului

Magazinul online va avea întotdeauna și rol de prezentare, întrucât produsele tale trebuie puse în evidență la adevărata lor valoare.

Creare design personalizat, alegere temă sau template

Alege între un template predefinit, o tema premium sau design personalizat. Dacă optezi pentru un design personalizat, specialiștii noștri în web design vor realiza designul grafic al magazinului exact așa cum îți dorești.

Comenzi și stocuri în timp real

Până la confirmarea comenzii, ai posibilitatea de a edita toate detaliile despre comandă: poți lăsa notițe pentru colegii tăi pe fiecare comandă, poți adăuga sau șterge produse din comandă.

Analiza și raportare avansată

Vei știi tot despre fiecare utilizator, ca de exemplu: ora accesării, geo locația, mediul de promovare care l-a adus în magazin sau cuvântul cheie, traseul lui în site, câte pagini a vizualizat și cât a stat pe fiecare pagină.

Garanție și suport tehnic online

Știm cât de important este să apelezi la cineva când ai probleme tehnice, de aceea îți oferim garanție 12 luni și puncte de suport incluse, pentru a face primii pași cu noul tău magazin online.

Coș de cumpărături magazin online

Cumpărăturile clienților tăi vor sta în coș timp de 7 zile de la ultima acțiune, timp în care fiecare vizitator poate să-și modifice cantitățile, să adauge sau să șteargă produse. 

Marketing și optimizare magazin online

Platformele de magazin online pe care le utilizam, au fost dezvoltate de specialiști, ținând cont de opiniile clienților și ale vizitatorilor.

Astfel, vei regăsi funcționalități utile pentru a aplica diverse tehnici promoționale, printre care: coduri de reducere, produse asociate, promoții cantitative cu produse cadou, opțiune de preț redus, evidențierea produselor aflate în ofertă, colectare mixtă a adreselor de email, cele mai noi butoane de distribuire pe rețelele de socializare populare (Facebook, Twitter, Instagram).

Soluții software eCommerce

Soluțiile software eCommerce pe care le oferim încă din 2005, se pot adresa atât pieței locale, cât și internaționale. De-a lungul timpului, am conștientizat cât este de important ca fiecare afacere să aibă o soluție adaptată nevoilor ei.

Fie că alegi o platforma de magazin online dedicată pieței din România sau optezi pentru o soluție cu acoperire la nivel internațional, suntem aici să te ajutăm cu soluția potrivită..

Exemple magazine online

CONTACTEAZĂ-NE ȘI OBȚINE O SCURTĂ EVALUARE RAPIDĂ!