DRUMUL CĂTRE WEBSITE-UL TĂU

Cu o experiență de peste 17 ani, echipa noastră a realizat peste 1100 magazine online, numeroase website-uri de prezentare și soluții online, contribuind la activitatea a peste 1700 de companii și organizații.

1. Preluare informații

Fiecare client este important pentru noi! Înainte de a începe realizarea website-ului, îți vom solicita informațiile necesare despre design sau te vom ajuta sa alegi tema premium potrivită afacerii tale, pe baza unui formular sau a unei discuții (online sau telefonic).

Detaliile despre proiectul tău vor fi analizate de către echipa noastră, compusă din web designeri, programatori, manager de proiect. Vom face tot posibilul să îndeplinim toate cerințele tale, pentru a-ți livra soluția dorită.

2. Soluții de gazduire premium

Pentru a funcționa în parametri optimi, un website trebuie să fie găzduit pe un server de calitate, performant, corect configurat și stabil. Indisponibilitatea temporară a serverului poate afecta numărul de vizitatori, astfel trebuie să ne asigurăm că instalarea se va face în parametri normali.

Oferim servicii de găzduire de calitate premium, astfel încât să nu ai probleme de funcționare sau compatibilitate.

3. Etapa de design

Pentru a ne asigura că vei fi mulțumit de designul website-ului tău, folosim următorul proces:

1) În urma informațiilor primite despre proiectul tău, realizăm o machetă grafică inițială sau te ajutăm să alegi o tema premium potrivită afacerii tale

2) Îți trimitem macheta grafică, solicitând o părere despre design sau recomandări de îmbunătățire

3) După ce ajungem la macheta grafică pe care o dorești sau alegem tema potrivită împreună, trecem la următorul pas

4. Implementare si dezvoltare web

După ce am realizat etapa de design, vom implementa platforma pe contul de găzduire pe care îl deții sau l-ai achiziționat de la noi.

În această etapă instalăm aplicațiile necesare și configurăm website-ul pentru a funcționa la parametri optimi.

5. Personalizare website

Ne apropiem de finalul proiectului, avem serverul configurat, macheta grafică realizată sau tema implementată, funcțiile sunt testate și platforma este funcțională.

În acest pas, se realizează decupajele necesare din macheta grafică, se implementează în codul sursă și se execută orice alte personalizări stabilite la demararea proiectului.

6. Finalizare proiect

Proiectul este gata de a fi lansat pe piață. În acest etapă, îți trimitem datele complete de acces ale noului tău website, plus alte informații utile ce te vor ajuta să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

7. Asistență specializată

Pe toată perioada colaborării, îți stăm la dispoziție cu tot ce ne stă în putință pentru a te ajuta să-ți dezvolți cât mai eficient afacerea pe Internet.

În funcție de conținutul introdus, vom face ajustările necesare pentru ca soluția software implementată, să se alinieze foarte bine cu necesitățile afacerii tale.