WEBECOM

Soluții integrate de marketing

Gestionarea proactivă a activității de marketing obișnuite este din ce în ce mai dificilă pentru întreprinderile mijlocii și pentru start-up-uri. Este practic imposibil să dedici timp în mod regulat atunci când trebuie să te adaptezi și să reacționezi la solicitările clienților și ale clienților pe parcursul perioadelor aglomerate. La WEBECOM vă ajutăm să identificați, să programați și să implementați planuri de marketing pentru companii de toate dimensiunile, astfel încât să vă puteți canaliza energia în ceea ce vă pricepeți, în siguranță, știind că activitatea dvs. de marketing este regulată și de înaltă calitate.

Promovare prin Google Ads

Google Ads este unul din cele mai cunoscute servicii de CPC (Cost Per Click) și, totodată, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibilă cu orice tip de afacere.

Promovare prin Facebook Ads

Promovarea prin Facebook Ads vă oferă posibilitatea servirii mai exacte a mesajelor promoționale. Vârsta, limba, sexul, starea relației, localitate, studiile, locul de muncă, sunt doar câteva criterii pe baza cărora putem face ca reclamele servite prin Facebook Ads să ajungă fix acolo unde trebuie.

Sisteme independente de publicitate

Suntem aici ca să vă oferim o imagine corectă și credibilă în fața clienților dumnevoastră. Acumulând experiență încâ din 2005, am construit sute de branduri și am deprins cunoștiințele necesare pentru a vă oferi imaginea pe care o doriți.

Alătură-te astăzi

Compania dvs. nu se bazează pe clicuri și nici strategia dvs. de marketing nu ar trebui. Clienții noștri au o echipă dedicată de experți în marketing digital care lucrează la afacerea lor.